Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web

Tornaljai motoros találkozó

2012/06/09 - Mors Motors bikermeeting Tornaľa (Tornalja) Slovakia

 

A motoros találkozó Tornalja camping területén került megrendezésre. Szerencsére az idő túlontúl meleg volt, ezért a motorosok még a késő esti órákban is özönlöttek a helyszínre. Érkezés után minden motoros felállitotta sátrát, illetve elfoglalták bérelt szállásaikat. Ezt követően mindenki felmérte a terepet, majd 19:00 órától kezdődött az első koncert, amely a Dirr-durr előadásában zajlott. A színpad mellett mindenféle sátrak voltak, melyekben étellel és itallal várták az oda érkezőket, de mindezek mellett voltak, akik mindenféle ékszert, apróságokat és csecse-becséket kínáltak. A bátrabbak újabb tetkókat és testékszereket szerezhettek maguknak a tetováló sátorban. 

Az este fénypontja a Blues Company fellépése volt, amely 22:00 -tól vette kezdetét. Ahogyan eddig mindig, ekkor is nagy sikert aratott a motorosok körében jól ismert dalaikkal.

Blues Company - A börtön ablakában

Blues Company - Born to be wild

A koncertek után szép lassan mindenki nyugovóra tért, ki korábban, ki később. Másnap reggel a tábor motorzúgástól volt hangos. 12:00 órától tombolahúzásra került sor, majd 14:00 órától megkezdődött a motoros felvonulás. A délután folyamán különféle programok várták a vendégeket. Majd este ismét koncerteket tekinthettek meg a résztvevők a Jump Rock Band, Radar, AB/CD előadók fellépéseit. Az estét az Erotic show zárta, ami nagy sikert aratott a motorosok körében.

 

 

 

TOPlist