Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web

Halič - Gács Veterán motoros találkozó

2012/05/26 - Halič - Gács Veterán motoros találkozó

Hetedik alkalommal is megrendezésre került a veterán motoros találkozó, melyet a hagyományokhoz híven a szlovákiai Gács községében rendeztek meg. Az idei találkozó volt az eddigi legnagyobb, ami a vendégek és a motorok számát egyaránt illeti. Ami a felvonulást illeti, a korábbi találkozókon sokan panaszkodtak, h esztelenül és rendezetlenül zajlott az esemény. El kell mondanom, hogy az idei találkozó jó ellenpéldaként szolgált erre a kritikára, mivel szépen, rendezetten zajlott a felvonulás Losonc város szívébe, illetve a Políchno és Tuhár falukon át vezető körút is.

Veterán motorokból nem volt hiány. Az ország minden részéről érkeztek.

 

Szombat 13:30-kor érkeztünk meg a helyszínre motorjainkkal, mikorra már lassan elkezdtek sorakozni a motorok a felvonulásra, ezért a parkolóba való behajtásunk után, kb ugyanolyan gyorsan fordultunk is meg, ahogy érkeztünk, és rögtön beálltunk a felvonulók soraiba. Verőfényes napsütéses időnk volt, amit még szebbé varázsolt a motorok duruzsolása.

Gács főutcáját nem egész 3 óra alatt teljesen megtöltötték a motorok.

 

14:00-kor megkezdődött a felvonulás Gácsról Losonc felé. Az alábbi videón megtekinthető, mennyien is voltunk összesen.

Losoncon a városi hivatal és a postai hivatal közötti útszakaszon gyűltek össze a motorok, majd egy koncertet tekinthettünk meg, miközben felfrissülhettünk. Majd egy órára rá indult a körút Políchno felé. Kameránkkal ezt az utat is sikerült megörökítenünk.

Összességében a hetedik gácsi találkozó volt az eddigi legjobb, mi sem bizonyítja jobban a találkozó növekvő tendenciáját, mint az, hogy évről évre egyre többen és többen látogatnak el az említett találkozóra.

TOPlist